Piactér, kiegészítők

A Google Apps kibővítése az üzleti igényeknek megfelelően

A Google Apps Marketplace olyan internetalapú alkalmazásokat kínál, amelyek zökkenőmentesen együttműködnek a Google Apps szolgáltatással.

Az üzleti igények kielégítésére szolgáló eszközök tárháza

Legyen szüksége ügyfélkezelési, könyvelési vagy projektvezetési alkalmazásra, a Google Apps Marketplace webhelyen kiváló, a Google Apps rendszerrel együttműködő alkalmazásokat találhat, vásárolhat, majd helyezhet üzembe.

Integráció az üzleti folyamatok egyszerűsítéséhez

A Google Apps Marketplace valamennyi alkalmazása egyszeri bejelentkezést használ, ami egyszerűvé teszi az integrálását, emellett más szolgáltatásokkal is segíti az együttműködést. Ilyen például a Google Apps rendszerrel való adatszinkronizálás vagy a modulokon keresztüli bővítési lehetőség.

Az informatikai eszközök egyszerű kezelése

Az alkalmazások rendszergazdái a felhasználókat és az alkalmazásokat egyetlen címtárban, ugyanazon az egyesített kezelőfelületen kezelhetik, mint a Google Apps rendszert, így csökkenthetik az adatforgalmat és javíthatják a biztonságot.

A Google Apps Marketplace használatához a Google Apps ügyfelének kell lennie. Tudjon meg többet, és próbálja ki 30 napig ingyen.

Ha már a Google Apps ügyfele, vásároljon a Google Apps Marketplace webhelyen.