Naptár

Gazdag funkcionalitás

  • Megbeszélések gyors felvétele, és a szabad időpontok gyors keresése.
  • Szinkronizáció a Blackberry, iPhone, Android and Windows Mobile készülékekkel.

Naptár megosztása a könnyebb együttműködés érdekében

  • Céges naptárak
  • Csoport naptárak
  • Esemény naptárak
  • sőt, akár külső naptárak

Egyszerű találkozóütemezés:Több naptár egymás mellé helyezésével könnyen áttekinthető, ki mikor ér rá. Elegendő beírni a találkozó adatait, és a Google Naptár elküldi

a meghívókat, továbbá frissíti a válaszkéréseket.

Projektnaptárak megosztása:A naptárak a teljes vállalattal vagy kijelölt munkatársakkal egyaránt megoszthatók. A felhasználók számtalan engedélybeállítás közül választhatnak, ha naptáraikat meg szeretnék osztani másokkal – megadhatják, hogy kik láthatják az események részleteit, és kik módosíthatják a naptárt.

Naptárak beágyazása weboldalakba: Napi, heti vagy havi naptárak egyszerűen, programozási ismeretek nélkül beágyazhatók a Google Webhelyekbe vagy bármely más weboldalba.

Naptárak közzététele: Külső vállalati események hirdetéséhez közzétehet egy naptárt, majd a Google Naptár galériájában az egész világon kereshetővé teheti.

Mobilhozzáférés: Az események részleteit egtekintheti, új eseményeket vehet fel, és vendégeket hívhat meg mobiltelefonon, például BlackBerry és iPhone készüléken keresztül. SMS-ben naptárértesítéseket fogadhat.

Integráció mobileszközökkel: A levelezési és az azonnaliüzenet-küldési szolgáltatások ügyfélalkalmazásokon vagy mobilböngészőkre optimalizált internetes kezelőfelületen keresztül egyszerűen elérhetők iPhone, BlackBerry és más típusú intelligens telefonokon.

Üzenet-helyreállítás és -archiválás: A rendszergazdák az üzeneteket a Postini biztosította 90 napos archiválási időszakon belül megkereshetik és helyreállíthatják. A megőrzési időszak a törvényi szabályozásnak és a lekérési követelményeknek megfelelően bővíthető.

Meglévő e-mail üzenetek áttelepítése: Az üzenetek a beépített áttelepítő eszközökkel egyszerűen áttelepíthetők a régebbi típusú levelezőrendszerekből a Google Alkalmazások e-mail fiókjaiba.