Levelezés

Információk könnyebb rendszerezése

  • 25GB tárhely/felhasználó - nincs szükség az emailek törölgetésére
  • Emailek keresése -- találja meg gyorsan, és könnyen amit keres
  • Címkézze leveleit a könnyebb kezelhetőségért
  • Beszélgetések láncolása

Hozzáférés bárhol, bármikor

  • Web-en keresztül
  • Mobil: Blackberry, iPhone, Android, Windows Mobile
  • Outlook Connector: a felhasználók használhatják az Outlook-ot is.

A Spam kordában tartása: A spam jellegű leveleket fejlett szűrők tartják távol a dolgozók postaládájától, így ők a fontos üzenetekkel, a rendszergazdák pedig más feladatokkal foglalkozhatnak.

Az összes e-mail megőrzése:Mindenki saját üzeneteit kezelheti. A fejenkénti 25 GB tárhely gyakorlatilag elavulttá teszi a beérkezett üzenetekre kiszabott kvótákat és a törlési ütemezéseket.

Integrált azonnaliüzenet-küldés: Ismerőseivel azonnal, külön program indítása vagy a postaládából való kilépés nélkül kapcsolatba léphet. Nincs szükség más szoftverre.

Beépített audio- és videocsevegés: A Gmail programba épített audio- és videocsevegő szolgáltatással egyszerűen élő kapcsolatba léphet munkatársaival szerte a világon.

Gyors üzenetkeresés: A Google hatékony keresőtechnológiája a Gmail szerves része, amitől a postaláda személyes és biztonságos Google-alapú levélkereső motorként is használható.

Bizalmas adatok védelme és biztonságossá tétele: A Postini szolgáltatás további spamszűrő funkciói növelik a dolgozók védelmi szintjét. Központilag felügyelt tartalomszűrők használatával a vállalatok egyéni házirendekkel szabályozhatják a bejövő és a kimenő forgalmat, így gondoskodhatnak a bizalmas adatok biztonságáról.

Integráció mobileszközökkel: A levelezési és az azonnaliüzenet-küldési szolgáltatások ügyfélalkalmazásokon vagy mobilböngészőkre optimalizált internetes kezelőfelületen keresztül egyszerűen elérhetők iPhone, BlackBerry és más típusú intelligens telefonokon.

Üzenet-helyreállítás és -archiválás: A rendszergazdák az üzeneteket a Postini biztosította 90 napos archiválási időszakon belül megkereshetik és helyreállíthatják. A megőrzési időszak a törvényi szabályozásnak és a lekérési követelményeknek megfelelően bővíthető.

Meglévő e-mail üzenetek áttelepítése: Az üzenetek a beépített áttelepítő eszközökkel egyszerűen áttelepíthetők a régebbi típusú levelezőrendszerekből a Google Alkalmazások e-mail fiókjaiba.